Time ParametersBig data is tegenwoordig de heilige graal: ook in de telematicamarkt is er een toenemende behoefte aan betere data. Een belangrijk probleem is echter de vergelijkbaarheid van de door telematica verzamelde voertuiggegevens. Door het brede scala aan verschillende merken, typen, modellen en bouwjaren zijn deze gegevens niet altijd uniform.

Voordelen van het gebruik van de technologie van Squarell

Squarell Technology biedt universele (standaard) voertuiggegevens voor uw gehele wagenpark.

Andere oplossingen zullen niet-uniforme gegevens opleveren, waardoor het moeilijk wordt om verschillende voertuigen met elkaar te vergelijken (door bevooroordeelde informatie). Onze oplossing is merk-onafhankelijk en omdat we gebruik maken van meerdere gegevensbronnen, kunnen we nauwkeuriger en uniformere informatie leveren over het hele scala aan voertuigen in het wagenpark bestaande uit vrachtwagens, bestelwagens en auto’ s. Dit maakt het vergelijken van de gegevens tussen verschillende voertuigen zeer eenvoudig.

Ook biedt de technologie van Squarell een aantal zeer interessante parameters die de FMS-standaard niet kent. Voorbeelden hiervan zijn de parameters interieur, beveiliging en aanhangwagenparameters. Een ander voordeel van onze interface is de ondersteuning voor RS-232 seriële poorten. Telematicadienstverleners kunnen dit outputformaat goed verwerken.

Eén oplossing voor uw gehele wagenpark

RS232 serial portSquarell’s interface voor voertuiggegevens biedt universele gegevens om alle voertuigen in uw wagenpark gemakkelijk te kunnen vergelijken. Dit zorgt ervoor dat alle voertuiggegevens in gestandaardiseerde vorm kunnen worden vergeleken: één oplossing voor het gehele wagenpark.

→ Voor meer informatie over onze technologieën kunt u contact opnemen met één van onze account managers.