Vincent

Sinds maart 2019 is Vincent Verhagen begonnen als Field Engineer op de Squarell support-afdeling. Hij is vers afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam waar hij voor de studie Automotive slaagde.

Vincent heeft werkervaring in de automotive-branche opgedaan bij DAF Trucks, daar heeft hij twee stageprojecten doorlopen. Bij DAF deed hij onderzoek naar een nieuwe analysemethode om de transient performance van de DAF MX-11 en MX-13 heavy-duty dieselmotoren in kaart te brengen en eveneens de statistische spreiding van deze resultaten in kaart te brengen.

Uitbreiden van voertuigondersteuning van Squarell

Als field engineer maakt Vincent deel uit van Squarell’s dataverzamelteam dat zich bezig houdt met het verbeteren van voertuigondersteuning. Ook kunt u hem tegenkomen op de service en support-afdeling en zal hij helpen bij het installeren en testen van Squarell hardware.

Squarell heet Vincent van harte welkom in het team en wenst hem veel succes met zijn nieuwe baan.