De Field Engineers van Squarell zijn constant bezig met het uitbreiden van de ondersteuning van voertuigen. Met de populariteit van lichte bedrijfsbusjes, is Squarell meer van dergelijke wagens gaan analyseren om voertuigparameters uit te lezen.

Derde generatie Mercedes-Benz Sprinter (2018)

Een belangrijke toevoeging in onze database aan ondersteunende voertuigen is de nieuwe Mercedes-Benz Sprinter (bouwjaar 2018). Deze is voorzien van de nieuwste Mercedes-protocollen die nu ook ondersteund zijn door Squarell Technology.

De Sprinter is niet het enige nieuwe voertuig dat wordt ondersteund. Kijk in de Squarell voertuigdatabase voor meer bestelbusjes, auto’s en stadsbussen die wij ondersteunen en welke bijbehorende parameterdata wij aan u kunnen leveren.

→ Download de “Vehicle Support Matrix” in onze Support Portal.