Werden Sie Teil unseres Teams

Squarell Technology ist ein schnell wachsendes Unternehmen. Wir sind immer auf der Suche nach hochmotivierten Fachleuten.

Sind Sie kunden- und dienstleistungsorientiert und möchten Sie Teil eines internationalen Teams werden? Verfügen Sie über ein hervorragendes Arbeitsniveau und eine innovative Herangehensweise? Dann könnten Sie zu uns passen!

Wir arbeiten in Teams, um unseren Kunden die qualitativ hochwertigsten Lösungskonzepte anbieten zu können. Wir erbringen gute Leistungen in einem informellen betrieblichen Arbeitsumfeld, fördern die Talententwicklung und sind immer für ein bisschen Spaß zu haben.

Sie sind ehrgeizig und entwickeln sich in Ihrem Fachgebiet weiter. Ihr konstanter Karrierefaktor ist Ihre Motivation, das Beste aus sich herauszuholen. Eine Einstellung, die wir unterstützen und die zu unserer Unternehmenskultur passt.

› Lesen Sie mehr über uns

Prüfen Sie hier unsere offenen Stellen (auf Niederländisch)

Officemanager

Werkweek: 32-40, Noordwijkerhout, Zuid-Holland

Vind jij het leuk om te werken bij een resultaatgerichte verkooporganisatie en je talen te gebruiken? Als officemanager word jij het aanspreekpunt van ons kantoor.

Als officemanager ondersteun je sales en het engineering team bij diverse werkzaamheden. Je assisteert hen bij het optimaal bedienen van onze klanten. Daarmee draag je bij aan ons commerciële succes. De rol van gastheer/vrouw past goed bij jou en door jouw aandacht en enthousiasme zorg je dat het team en onze gasten zich welkom voelen. Je kunt snel schakelen tussen werkzaamheden en je hebt geen moeite met het stellen van prioriteiten. Het is een afwisselende baan waarbij je een belangrijke schakel bent in de communicatie.

Publicatiedatum: 2023

Sales Manager

Werkweek: 32-40, Noordwijkerhout, Zuid-Holland

Ben jij de Sales Manager met technische kennis die wij zoeken?

Squarell levert als specialist van voertuigdata een grote bijdrage aan het verbeteren van het rendement van voertuigvloten. De Sales Manager die wij zoeken biedt bedrijven, die zich bezighouden met efficiëntie, onderhoud, veiligheid, milieu e.d. van voertuigvloten, de juiste apparatuur voor het verzamelen, corrigeren en doorsturen van de data.
Met onze zelfontwikkelde apparaten, lezen wij contactloos informatie van voertuignetwerken en verzenden die naar de server, zodat via een API de data beschikbaar komt voor de gebruiker.

Publicatiedatum: 2023

Embedded Hardware Engineer

Werkweek: 32-40, Noordwijkerhout, Zuid-Holland

Wil je als Engineer meewerken aan innovatieve producten voor meet- en regelsystemen?

Als hardware engineer ben je werkzaam binnen het R&D team dat eigen producten bedenkt en ontwikkeld, zoals data verwerkingssystemen, sensoren en actuatoren. Je ontwerpt testsystemen, een schema en PCB layout aan de hand van specificaties. Vervolgens schrijf je de benodigde firmware en valideer je het ontworpen product door middel van een prototype. Als Engineer houd je rekening met Design for Manufacturability (DFM) en Design for Testability (DFT), zodat de PCB klaar is om intern in serie geproduceerd te kunnen worden. Om een goed eindproduct te realiseren schakel je regelmatig met andere afdelingen zoals productie, verkoop en de mechanische ontwikkelafdeling.

Publicatiedatum: 2023

Für alle freien Stellen gilt „m/w“. Wir arbeiten nicht mit Personalagenturen zusammen.