Intégrez notre société.

La société Squarell Technology est une entreprise en plein croissance. Nous sommes constamment à la recherche de professionnels qui ont la passion du métier chevillée au corps.

Avez-vous le sens de la relation-client axée sur ses besoins, et appréciez vous le fait d’appartenir à une équipe cosmopolite? Êtes-vous en mesure de nous apporter une qualité de travail exceptionnelle, et êtes-vous un/une fervent(e) adepte de l’approche innovante? Si tel est le cas, il est possible que vous nous conveniez!

Nous collaborons au sein d’équipes, dans l’optique d’apporter à notre clientèle des solutions optimales. Nous nous sentons à l’aise en évoluant dans un environnement de travail où règne le sens d’entreprendre, tout en restant décontractés. Nous sommes attachés à l’émulation du talent, sans pour autant nous prendre trop au sérieux.

Vous ne manquez pas d’ambition et vous êtes en plein essor dans votre carrière. Ce qui vous fait avancer dans le métier, c’est la volonté indéfectible de donner tout ce que vous avez en vous. C’est précisément l’état d’esprit que nous voulons insuffler à nos collaborateurs, car il correspond bien à la culture de l’entreprise.

› En savoir davantage sur l’entreprise

Nous contacter

Pour de plus amples informations, veuillez appeler au : +31 252 70 02 27. Si vous correspondez au profil recherché, nous vous convoquerons à un entretien.

Êtes-vous prêt(e) à prendre un nouveau départ dans votre carrière?

Please respond to a vacancy or send us your resume.

Sales Engineer

[NEERLANDAIS] Werkweek: 32-40, vestiging: Noordwijkerhout, Zuid-Holland

Ben jij de Sales Engineer met technische kennis die wij zoeken?

Squarell levert als specialist van voertuigdata een grote bijdrage aan het verbeteren van het rendement van voertuigvloten. De Sales Engineer die wij zoeken biedt bedrijven, die zich bezighouden met efficiëntie, onderhoud, veiligheid, milieu e.d. van voertuigvloten, de juiste apparatuur voor het verzamelen, corrigeren en doorsturen van de data.
Met onze zelfontwikkelde apparaten, lezen wij contactloos informatie van voertuignetwerken en verzenden die naar de server, zodat via een API de data beschikbaar komt voor de gebruiker.

Autotechnicus/Field Engineer

[NEERLANDAIS] Werkweek: 32-40, vestiging: Noordwijkerhout, Zuid-Holland

Zoek jij een baan waar je dagelijks bezig bent met voertuigen, engineering en telematica?

Je gaat als Autotechnicus/Field Engineer voertuigen uitmeten en data verzamelen van de verschillende voertuignetwerken (denk aan CANbus, OBD, etc). Je bent verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van personenauto’s tot vrachtwagens, graafmachines, waterstofbussen en zelfs ook boten. Je weet wat er in de markt speelt en welke nieuwe modellen er worden uitgebracht. Op basis hiervan bepaal je welke voertuigen onderzocht dienen te worden en voer je dit onderzoek uit. Met als doel dat de door jou verzamelde informatie later op kantoor door middel van reverse engineering omgezet kan worden in informatie en kennis.

Automotive Support Engineer

[NEERLANDAIS] Werkweek: 32-40, vestiging: Noordwijkerhout, Zuid-Holland

Zoek jij een baan waar je dagelijks bezig bent met voertuigen, engineering en telematica?

Je bent het technische aanspreekpunt voor al onze nationale en internationale klanten. Van presales, ondersteuning tijdens implementatie tot aftersales, alle drie deze aspecten komen dagelijks naar voren. Daarbij zorg je voor een optimale ondersteuning van alles wat een motor heeft, zoals personenwagens, trucks maar ook stadsbussen en zelfs boten. Het is jouw taak om de gescande data middels reverse engineeren om te zetten naar voor de klant bruikbare informatie.

Technische Data Engineer

[NEERLANDAIS] Werkweek: 32-40, vestiging: Noordwijkerhout, Zuid-Holland

Zoek jij een baan waarbij het werken met technische data een uitdaging is?

De kennis en kunde van jou als Technische Data Engineer helpt ons de hele data keten – van lezen, bewerken, verzenden en opslaan en toepassen van data – te beheersen. Onze klanten vragen steeds meer data van hoge kwaliteit om de efficiëntie te verhogen, het onderhoud te verbeteren, de veiligheid te verhogen of aan milieuwetten te voldoen. Het is jouw taak om mee te denken en om aan al die wensen te voldoen. De veelal onbekende protocollen worden door onze Field Engineers life gelogd in combinatie met videobeelden om achteraf met jouw hulp het protocol te achterhalen door reverse-engineering.

Embedded Hardware Engineer

[NEERLANDAIS] Werkweek: 32-40, vestiging: Noordwijkerhout, Zuid-Holland

Wil je als Engineer meewerken aan innovatieve producten voor meet- en regelsystemen?

Als hardware engineer ben je werkzaam binnen het R&D team dat eigen producten bedenkt en ontwikkeld, zoals data verwerkingssystemen, sensoren en actuatoren. Je ontwerpt testsystemen, een schema en PCB layout aan de hand van specificaties. Vervolgens schrijf je de benodigde firmware en valideer je het ontworpen product door middel van een prototype. Als Engineer houd je rekening met Design for Manufacturability (DFM) en Design for Testability (DFT), zodat de PCB klaar is om intern in serie geproduceerd te kunnen worden. Om een goed eindproduct te realiseren schakel je regelmatig met andere afdelingen zoals productie, verkoop en de mechanische ontwikkelafdeling.

Java Developer/Software Engineer

[NEERLANDAIS] Werkweek: 32-40, vestiging: Noordwijkerhout, Zuid-Holland

Wil je als Engineer meewerken aan innovatieve producten voor meet- en regelsystemen?

Als Java Developer/Software Engineer werk je binnen een team Software Developers aan server-, web- en embedded applicaties voor onze bedrijvengroep. Dit zijn innovatieve oplossingen voor data processing systemen die wij wereldwijd verkopen. Je houdt je bezig met programmeren met onder andere Spring, Hibernate, Vaadin, JUnit en Mockito, verzorgt database updates in MySQL door middel van Liquibase, en het deployen van applicaties in Docker/Tomcat naar Azure. In samenwerking met onze hardware ontwikkelaars zorgt het developers team voor kwalitatief hoogstaande softwareoplossingen die in meet- en regelsystemen voor voertuigen, gebouwen en machines worden toegepast.

Tous les emplois s’appliquent aux deux candidats H/F. Nous n’utilisons pas d’agences de recrutement.